Fiets en scooterlease

Wilt u een fiets of scooter leasen? Wij zijn aangesloten bij Fietsflex en Scooterflex. Klik op onderstaande knop en vul vrijblijvend het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 Verzekering aanvragen

ENRA verzekeringen is dé specialist in tweewielerverzekeringen. Voor zowel fietsen, E-bikes als bromfietsen biedt ENRA prima voordelige verzekeringen. Alle fiets- en bromfiets verzekeringen kunt u afsluiten bij ons.

 

De nationale bromfiets verzekering is een zeer complete en eenvoudig af te sluiten bromfietsverzekering met een korte bonus-malusladder. De verzekering kent een hoge startkorting (55%) en een maximale bonuskorting van 75%. En altijd inclusief gratis valhelmdekking (tot maximaal € 70), verhaalservice en hulpverlening na een ongeval. Opgebouwde schadevrije jaren voor een bromfiets of motorfiets worden, op basis van een originele no-claimverklaring, volledig overgenomen.

 

Hoe werkt het?

Uw nieuwe scooter of (elektrische) fiets wordt direct online verzekerd door ons, u kunt meteen met uw nieuwe scooter of fiets de weg op!

Alles wordt voor u geregeld, ook bij schade of diefstal.

 

Online verzekering afsluiten

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in ⬇️

Scooterverzekering


Fietsverzekering